Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (3.82 secunde)
Cheltuielile aferente presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, in vizita oficiala in Mexic si Chile au fost de peste 11.600 de euro, dintre care cheltuieli de transport aerian - 10.500 de euro, cheltuieli cazare-372 de euro si diurna - 762 de euro.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a aratat ieri ca, oricum, si in prezent prefectii raspund comenzilor politice, deoarece sunt obligati celor care i-au propus in aceasta functie si ca aceasta situatie nu face decat sa favorizeze un "balet politic".
Reluarea procedurilor pentru europarlamentare, propunere avansata de liberalul Bogdan Olteanu, trezeste reactii diferite in randul partidelor politice din Opozitie.
Liberala Tania Bogdan, candidatul la europarlamentare a Organizatia Judeteana a PNL, este de acum si vicepresedinta Organizatiei Judetene a Partidului National Liberal in locul fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor, liberalul Alexandros Galiatatos, despre care s-a descoperit saptamana trecuta ca a colaborat cu Securitatea.
Desecretizarea documentelor care stau la baza proiectului Rosia Montana a fost solicitata miercuri de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, a criticat marti, intr-o conferinta de presa, "subordonarea politica a Directiei Nationale Anticoruptie".
Democratul Emil Boc continua disputa cu liberalul Bogdan Olteanu pe tema votului secret sau a celui cu bilele la vedere, pentru votul asupra motiunii.
un vot normal" Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, ca rezultatul votului la motiunea de cenzura este unul "normal", care reflecta increderea parlamentarilor in actualul Guvern. ... Ca atare, Guvernul va trebui sa continue si sa-si duca mai departe programul de guvernare", a declarat Bogdan Olteanu.
Cu alte cuvine, propunem largirea gamei pedepselor complementare", a explicat deputatul PC, Bogdan Ciuca. ... Potrivit deputatului conservator Bogdan Pascu, PC va propune parlamentarilor europeni ca initiativa sa fie pusa in aplicare in toate tarile, astfel incat "nici in Romania sa nu ne mai trezim cu pedofili din alte state".
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, i-a trimis joi o noua scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii atrage atentia asupra importantei si urgentei promulgarii legii votului uninominal adoptat de Parlament prin procedura asumarii raspunderii Guvernului.
"Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului Galati este singura asociatie de acest tip din Romania care a devenit membra a Ligii Europene a Asociatiilor de lupta impotriva cancerului, iar ulterior a fost propusa sa candideze pentru a fi unic reprezentant al asociatiilor europene de profil in Forumul de lucru pentru sanatate al Comisiei Europene", a precizat fondatorul asociatiei, deputatul Bogdan Ciuca.
Cea de-a opta scrisoare deschisa semnata de liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei deputatilor, a fost expediata miercuri pe adresa sefului statului.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, este de parere ca, la ora actuala, Ministerul Justitiei a devenit pur si simplu un pion al bataliei electorale.
Sergiu Andon, Codrin Stefanescu, Bogdan Ciuca si Bogdan Pascu sunt pe lista celor 31 de conservatori care isi disputa duminica cele pozitiile de vicepresedinte in PC.
Noi lucram la aceasta situatie, pe care trebuie s-o finalizam in termenul pe care l-am spus", a amintit purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, vineri, la Buzau, ca se retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile generale nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, sustine ca se va retrage din activitatea parlamentara daca pana la alegerile legislative, care ar trebui sa aiba loc la finele acestui an, nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal.
La finalul discutiilor, Bogdan Olteanu a declarat ca toate partidele sustin, de principiu, uninominalul. ... La dezbaterea organizata de Asociatia Pro Democratia au participat Bogdan Olteanu din partea PNL, Cristian Diaconescu din partea PSD, si Marton Arpad din partea UDMR, in vreme ce PC si PD-L nu au trimis reprezentanti.
Pentru a elimina aceasta suspiciune si pentru a-i da posibilitatea acelui demnitar sa-si faca treaba pentru care a fost numit in acea functie publica, fara sa-i mai stricam programul si agenda trimitandu-l in tot felul de comisii si comitete, noi dorim, prin acest proiect de lege, ca demnitarii sa nu mai aiba dreptul sa faca parte din consilii de administratie si din comisiile de privatizare", a precizat purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca.
Practic eu am vorbit 95% din timp, din cele aproximativ 60 de proiecte pe care le-am dezbatut, doar in cazul la doua sau trei s-a hotarat ca mai merita sa fie reexaminate", a declarat presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, dupa sedinta-fulger a deputatilor.
google-analytics.com